You are here: Home » Økonomi » Tjen penge på nettet som 18 årig

Tjen penge på nettet som 18 årig

Hvis du gerne vil tjene penge på nettet som 18 årig eller ung generelt, så kommer her en række tips og tricks. Der er mange forskellige måder at tjene penge på nettet på, men de her muligheder er lige til at gå til og er ganske gratis!

Tjen penge på nettet som 18 årig – sådan kommer du i gang

Som 18 årig går du højst sandsynligt i skole af en art. Det kan være gymnasiet eller noget handelsskole – det er faktisk også ligegyldigt. Det vigtige er, at du gerne vil tjene penge på nettet som 18 årig og det er fedt. Der er flere forskellige former for indtjening på nettet som 18 årig, men det er nok nemmest at deltage i forskellige paneler online eller svare på spørgeskemaer.

Hvis man vil tjene penge på at være medlem af et panel, skal man oftest være 18 år, så hvis man vil tjene penge som 18 årig online, er det en rigtig god metode. Det er lidt det samme som med spørgeskemaerne. Når man tjener penge på paneler, kan det dog også være, at man får et eller andet produkt, der skal testes. Det er ikke sikkert, at man så tjener penge på at deltage i panelet, men at man derimod får lov at beholde produktet. Det kunne f.eks. være, at man skal prøve en iPhone eller iPad i en uge, skrive sine erfaringer med den givne gadget og at man så fik lov at beholde den. Så tjener man ikke penge på nettet, men man får derimod gratis gaver – meget rart som 18 årig!

Tjen penge på nettet som 18 årig – det kræver arbejde

Hvis du som 18 årig gerne vil tjene penge på nettet, er der en lidt længere arbejdsgang end ved at deltage i paneler og spørgeskemaer. Man kan f.eks. oprette en blog og putte reklamer på den. Hvis du vil tjene penge på at blogge som 18 årig, kræver det lidt tid. Du skal jo skrive en masse gode indlæg, så du får en masse besøgende til din hjemmeside. Du kan oprette en gratis blog på www.blogspot.com og så bliver du faktisk guidet godt igennem det hele, hvis du vil tjene penge på din blog som 18 årig.

Med Blogspot-bloggen tjener man penge på Google AdSense. Igen skal man være 18 år for at deltage. Google AdSense vælger selv hvilke reklamer der bliver vist, de finder ud af, hvilke reklamer der skal være, ved at kigge på dit indhold (dine indlæg). Her på DineGuides.dk findes der også Google AdSense-reklamer. Så når jeg skriver et indlæg om f.eks. at tjene penge som 18 årig på nettet, så vil der kommer reklamer frem, der hjælper 18 årige med at tjene penge.

Det er meget nemt at tjene penge på at blogge som 18 årig, man skal bare oprette sin gratis blog og herefter skrive en masse indlæg, så der kommer besøgende til bloggen. Det er en god idé at skrive om noget, der virkelig interesserer en, så man holder sig optimistisk og bliver ved med at skrive indlæg. På den måde skulle man gerne kunne tjene penge på nettet over en længere periode.

Held og lykke med at tjene penge online – det er fedt, når det lykkes så bare giv den gas.

Sorry, comments are closed for this post.