You are here: Home » Diverse » Seriøs thai dating på nettet – Sådan får du succes med thailandske kvinder

Seriøs thai dating på nettet – Sådan får du succes med thailandske kvinder

Seriøs thai-dating på nettet

Jeg har nu været i gang med at chatte online med kvinder fra Thailand i en rum tid. Jeg er rigtig glad for Thailand, der simpelthen har så uendeligt meget at byde på. De smukke strande, de charmerende byer og det helt igennem henrivende og flinke thailandske folk, er blot nogle af de punker, hvor Thailand skiller sig ud fra så mange andre lande. Derfor er det også naturligt, at mange danskere er begyndt at få øjnene op for at chatte på nettet med thailandske kvinder. Det er faktisk danske mænd i alle aldre, fra starten af 20’erne til sidst i 60’erne, der benytter sig af Thailand dating på nettet. Man kan nemt føle sig ensom i Danmark, og det er herligt at kunne logge på nettet og komme i gang med seriøs dating med thaipiger, der ofte er lidt mere åbne og snaksagelige end danske kvinder.

Den kloge thailandske pige

For kort tid siden chattede jeg med en thailandsk pige på nettet, som jeg så tit har gjort. Der findes stort set alle forskellige typer af thaipiger på den side, og jeg må indrømme, at min selvtillid og selvværd er steget markant efter jeg er begyndt at chatte med de her piger. Men altså, hende pigen her. Hun er 22 år gammel og kommer fra byen Chang Mai, der altså ligger i Thailand. Jeg kunne med det samme mærke, at her var der tale om en rigtig vidende pige, eller kvinde, som var ude efter seriøs kontakt med en mand. Det er også en af de fantastiske ting ved at bruge chat-funktionen; der er ikke så meget snakken udenom. Kvinden havde hørt meget godt om danske mænd, og var træt af thailandske partnere. Hun er uddannet på universitetet, men arbejder alligevel i en lille 7-11 kiosk i byen. Det er selvfølgelig trist, at en så begavet thailandsk kvinde ikke kan få et arbejde, når hun har brugt masser af tid på en god uddannelse.

Thaipige har en drøm om Danmark

Derfor havde hun også en drøm om at finde kærligheden på nettet og flytte til Danmark. Hun fortalte dog også, at hun ville være ovenud lykkelig, hvis den danske mand var villig til at flytte til Thailand og leve sammen med hende.

Så her er altså både muligheden for danske mænd, der gerne vil have en thailandsk kvinde til Danmark, men også for den eventyrlystne dansker, der vil leve livet med den store kærlighed i Thailand. På nettet kan drømme vitterligt blive til virkelighed.

Sorry, comments are closed for this post.