You are here: Home » Rejser » Den store London Guide – Seværdigheder & Spændende oplevelser i London

Den store London Guide – Seværdigheder & Spændende oplevelser i London

Her er den så – den ultimative guide til London. Danskerne er blevet helt enormt glade for Englands hovedstad de seneste år. Ikke nok med, at London er en helt igennem fantastisk & unik by, så er der nemlig blevet føjet endnu en dimension til glæderne ved London. Flybilletter til London er blevet helt fantastisk billige. Det er ikke sjældent, at det er muligt at finde flybilletter til London med Ryanair fra Billund til under 100 kroner. Hvis man flyver til London fra København, er det ofte lidt dyrere, men det er stadig meget muligt, at man kan komme afsted tur/retur for under 500 kr. Det er super billigt at flyve til London!

London Guide – Seværdigheder i London

Når turen går til London, er der helt naturligt en lang række seværdigheder, der skal tjekkes ud. Er du førstegangsrejsende til London? Så bør du besøge alle de kendte seværdigheder. De kendte seværdigheder i London kan også sagtens besøges forholdsvist nemt og hurtigt. Der er jo denne her helt fantastiske undergrundsbane i London – Londons undergrundsbane er helt sikkert en af verdens bedste. I denne guide til Londons seværdigheder er der en række steder, hvor den førstegangsrejsende til London ikke skal snyde sig selv for et besøg:

– Big Ben. Det store tårn, hvor det faktisk kun er uret i toppen, der hedder Big Ben. Ligger over det britiske parlament lige ned til Themsen, floden der går igennem London. Du har helt sikkert set billeder af Big Ben, så jeg springer let og elegant over yderligere beskrivelse, men det er helt sikkert værd et besøg.

– London Eye. Når du er ved Big Ben, kan du ikke undgå at se London Eye – det enorme pariserhjul ligger nemlig lige på den anden side af Themsen. Det er en af de bedst kendte seværdigheder i London, og det skal du naturligvis også besøge. Når man tager turen i London Eye, får man et helt perfekt udsyn over London. Det er en god idé at bestille billetter til London Eye hjemmefra, på den måde springer man over køen, der godt kan være lang.

– Sejltur på Themse. I denne London guide er der, åbenbart, fokus på Themsen. Men ingen bør snyde sig selv for at tage på sejltur på Themsen. Themsen er måske ikke den mest umiddelbare London seværdighed, men det er billigt at sejle ned af floden, og på den måde ser du London fra søsiden og bliver transporteret ned til den næste seværdighed, nemlig:

– Tower of London. Tower er et gammelt fængsel, der ligger helt ned til floden. Ruinerne er særdeles godt bevaret, hvilket gør Tower of London til en af de mest velbesøgte London seværdigheder. Området omkring Tower of London er dog stort, så det føles aldrig overbefolket. Fra Tower of London er der også udsigt til London Bridge. Endnu en kendt seværdighed i London.

Disse seværdigheder er oplagte at besøge, hvis man gerne vil opleve Londons turistede steder.

London Guide – Spændende oplevelser i London

Når der er styr på flybilletterne til London, du har booket et godt hotel i London og du har fået besøgt de kendte London seværdigheder, så kan du efterhånden begynde at opsøge de lidt utraditionelle steder og oplevelser i den engelske hovedstad. En af de helt fantastiske alternative seværdigheder i London, er bydelen Camden Town. Camden Town blev kendt som arnestedet for den alternative britiske musik, der blev kendt under termet ‘indie’ i 80’erne. Mange alternative musikere kom til bydelen, og det kan stadig mærkes. Camden bliver dog også besøgt at mange turister, hvilket man mærker. Det er stadig et fantastisk sted, og man bør tjekke Camden ud, når man rejser til London.

Udover Camden Town, kan du også tage et kig på Hyde Park. Endnu en fed London seværdighed, der er gratis. Hyde Park er, som navnet antyder, en park. Den er fantastisk smuk og bliver brugt af mange af Londons borgere, der går tur og løber i parken. Gå rundt om søen og tag en kop kaffe på den lille café ved søens bred.

Jeg håber, du har fået noget ud af denne guide til London og at du nu ved, hvilke seværdigheder i London, der er noget værd. Hav en rigtig god rejse til London!

Ps. Hvis du vil læse mere om London, så besøg Londoner.dk – der er masser af brugbar information om den fantastiske by.

Sorry, comments are closed for this post.