You are here: Home » Rejser » Billige rejser fra Odense – Kom billigt på ferie fra Odense

Billige rejser fra Odense – Kom billigt på ferie fra Odense

Når man gerne vil rejse billigt fra Odense Lufthavn, er der meget man kan gøre selv. Når man rejser billigt fra andre lufthavne, kan man ofte få sørget for det hele – det klarer diverse rejsebureauer jo bare. Men når man finder billige rejser fra Odense, kan man altså sagtens selv lige bruge hovedet lidt. Her får du en guide til billige rejser fra Odense Lufthavn!

Billige rejser fra Odense – Hvem flyver fra Odense?

Odense Lufthavn er ikke en ny lufthavn. Men det er i allerhøjeste grad nyt, at man kan komme på charterrejser og afbudsrejser fra Odense Lufthavn. Der er ikke specielt mange rejse- og flyselskaber, der sender danskere afsted fra Odense Lufthavn. Hvis du gerne vil på en billig rejse fra Odense Lufthavn, er du nødt til at tage med Apollo Rejser. Det danske rejseselskab er da også et ganske godt selskab. Apollo Rejser er specialist i Grækenland, men sender også ferieglade danskere afsted til en lang række andre destinationer. Apollo Rejser står for rejserne fra Odense Lufthavn – og det gør de ganske fortrinligt.

Billige rejser fra Odense – Hvor kan man rejse til fra Odense?

I og med at Apollo Rejser nu tager afsted fra Odense Lufthavn, så er det altså deres destinationer og hoteller man havner på, når man rejser fra Odense. Apollo Rejser sender gæster afsted fra Odense til bl.a. Grækenland, Kroatien og Bulgarien. Så hvis du bor på Fyn og gerne vil på ferie til Grækenland, Kroatien eller Bulgarien, er det da helt sikkert anbefalelsesværdigt at tage med et fly fra Odense Lufthavn. Du støtter Fyns lufthavn, og gør dermed noget for Fyn. Jo flere der rejser fra Odense Lufthavn, jo flere rejser begynder selskaberne at udbyde og dermed bliver det jo også noget billigere næste gang du skal på ferie fra Fyn.

Sorry, comments are closed for this post.