You are here: Home » Rejser » Berlin Seværdigheder – 5 spændende seværdigheder i Berlin!

Berlin Seværdigheder – 5 spændende seværdigheder i Berlin!

Berlin Seværdigheder – Før du rejser til Berlin

Før du rejser til Berlin, er der en række ting du bør være opmærksom på. Når du læser denne Berlin guide, går jeg ud fra, at du har styr på flybilletter til Berlin eller at du har fundet bus eller tog til den tyske hovedstad. Når du har fået styr på billig transport til Berlin, kan du sætte dig til rette i sofaen og begynde at søge på nettet efter spændende oplevelser i Berlin. I dette indlæg kigger vi nærmere på seværdigheder i Berlin og du får her 5 spændende seværdigheder i Berlin serveret!

Berlin Seværdigheder – Gratis seværdigheder i Berlin

Der er masser af spændende seværdigheder i Berlin, men der er også rigtig mange, der koster penge. Heldigvis er der endnu flere, der fortsat er gratis. De gratis seværdigheder i Berlin spænder vidt og bredt. En af de bedst kendte seværdigheder i Berlin, er nok fjernsynstårnet, der ligger lige ved Alexanderplatz. Fjernsynstårnet er, som navnet antyder, et højt tårn. Det er imponerende blot at stå og kigge op på tårnet, men det er ikke gratis at komme op og kigge ud over Berlin. Derfor bør du tjekke fjernsynstårnet ud, men derefter hurtigt gå over på Alexanderplatz. Alexanderplatz ligger i det gamle Øst-Berlin og det emmer af ny-tysk stemning. Om aftenen er der gang i den og masser af gademusikanter. Det er sjovt at gå rundt på pladsen og det er gratis at kigge.

Endnu en gratis seværdighed i Berlin, er Tempelhof lufthavnen. Der er gode forbindelser til den gamle nazi-lufthavn med offentlig transport, og masser af muligheder for at få gratis information, når man er i lufthavnen. Så når turen går til Berlin, kan Tempelhof lufthavnen anbefales – uanset om man er tilhænger af fly.

Sidste gratis seværdighed i Berlin er Kreuzberg. Kreuzberg er sådan set blot en gammel bydel i øst, men efterhånden er bydelen blevet et mekka for britiske og amerikanske studenter. Kreuzberg emmer af kultur og stil. Det er spændende at vandre rundt i gaderne og besøge parkerne, der selvfølgelig er gratis at gå rundt i.

Berlin Seværdigheder – Olympia Stadion og Pubcrawl i Østberlin

Når du gerne vil have lidt for pengene i Berlin, bør du tage ud til det gamle olympiske stadion. Det var her Adolf Hitler afholdt OL i 1936. Det koster ikke mange euro, men er en kæmpe oplevelse. Man kan komme hen og stå samme sted som Hitler stod, hvilket er en helt speciel og underlig oplevelse. Stadionet er også flot med mange statuer udenfor.

Når du rejser til Berlin, skal du vel også opleve Europas bedste natteliv. Tag på pubcrawl i Berlin! Du kan sagtens planlægge hjemmefra, men du kan også vente til, når du er i Berlin. Gå hen på Hackesher Markt og opsøg en guide, der derefter vil tage dig med på en spændende oplevelse i det berlinske natteliv. Der er typisk pubcrawls kl 20 om aftenen.

Jeg håber, du kan bruge denne guide til Berlin. Hav en god rejse til Berlin – der er masser af spændende seværdigheder!

Sorry, comments are closed for this post.