You are here: Home » Rejser » Afbudsrejse fra Odense – Rejs billigt fra Odense Lufthavn

Afbudsrejse fra Odense – Rejs billigt fra Odense Lufthavn

Apollo Rejser har indtaget Odense Lufthavn og sender hver uge en række fly afsted mod Sydens sol. Med den nye mulighed for billige rejser fra Odense Lufthavn, er det også naturligt, at der nu vil være et marked for afbudsrejser fra Odense.

Afbudsrejser fra Odense – støt op

Afbudsrejser fra Odense er dermed blevet muligt. Lad os lige dvæle lidt ved dette for en stund. For er det da ikke fantastisk, at en lille lufthavn som den i Odense, efterhånden vokser sig stor og giver de lokale muligheden for at komme billigt på ferie fra den lokale lufthavn. Med et så stort opland, altså hele Fyn, er det da egentlig også mærkeligt, at afbudsrejser fra Odense har været umuligt at finde i så mange år. I alt for lang tid har fynboerne været nødsaget til at tage enten til Billund eller København, hvis turen skulle gå sydpå og man gerne ville billigt på afbudsrejse. Det tager lang tid at komme til både Billund og København, og det koster også ekstra penge.

Billig afbudsrejse fra Odense?

At der nu er kommet afbudsrejser til Odense, gør ikke nødvendigvis afbudsrejserne ligeså billige som man finder dem i Billund eller København. Men tænk lige over, at det ikke blot er prisen på selve rejsen, der skal betales. Der skal så også betales omkostninger for at køre eller tage offentlig transport til en af de andre danske lufthavne. Hvis man vælger en afbudsrejse fra Odense Lufthavn, sparer man penge på transporten. Derudover er det også lidt et politisk valg man tager, hvis man bestiller en afbudsrejse fra Odense: man støtter nemlig den lokale lufthavn. Hvis der bliver støttet op om Odense Lufthavn, bliver trafikken større og dermed bliver rejserne fra Odense Lufthavn helt sikkert også billigere. Så bestil bare afbudsrejsen fra Odense Lufthavn, også selvom det måske er et par hundrede kroner dyrere end hos de andre danske lufthavne.

Afbudsrejse fra Odense til Kreta, Rhodos og flere

Det er som bekendt Apollo Rejser, der sender fynboerne afsted fra Odense Lufthavn. De rejser bl.a. til Kreta, Kroatien og Rhodos. Så man kan komme på en billig afbudsrejse fra Odense Lufthavn til de varme græske øer om sommeren.

Det gælder ganske enkelt om at være på stikkerne i højsæsonen, hvis man gerne vil afsted på ferie fra Odense. Der er altid rift om billetterne, men alligevel sker det jo, at rejserne ikke bliver solgt i god tid. Apollo vil jo gerne sende fyldte fly afsted mod Sydens sol, så derfor sætter de prisen ned på rejser fra Odense. Dermed kan vi få afbudsrejser fra Odense Lufthavn til særdeles billige penge.

Støt op om Odense Lufthavn – bestil din rejse fra Odense! Tjek Apollorejser.dk for afbudsrejser fra Odense.

Sorry, comments are closed for this post.